Arnhemsebijles

Bijles omgeving Arnhem

De vijf peilers

  1. Bijles door een gediplomeerde leerkracht. 
  2. Kennis van veel verschillende methodes.
  3. Bijles op maat van het kind.
  4. Actieve werkvormen en veel materiaal.
  5. Scherpe prijs.

Voorstellen

Ik ben Sander en leerkracht op een basisschool. Ik werk inmiddels een aantal jaar en heb voor verschillende groepen gestaan. Lesgeven is mijn passie. Leerlingen zien groeien en zelfvertrouwen krijgen door eigen kunnen. Ik vind het daarom niet erg om in de vakanties en in het weekend bijles te geven. 

Waarom bijles?

Natuurlijk wilt u dat uw kind de basisschool goed doorloopt. Daarom is het zaak dat u tijdig de juiste studiehulp inschakelt bij leerproblemen als dyslexie, dyscalculie, faalangst, concentratieproblemen, geheugenproblemen. Maar het kan ook zijn, dat uw kind met een leerachterstand heeft te maken. Door ziekte, ingrijpende gebeurtenissen of uitval van leerkrachten. En heeft hij zij altijd zin in school of het huiswerk? De motivatie kan dus ook problemen opleveren.

Scholen hanteren het leerlingvolgsysteem, waarmee zij tijdig leerproblemen signaleren. U constateert misschien zelf ook dat uw kind moeite heeft met de concentratie, motivatie, lezen, spelling of rekenen.  U ziet uw kind immers het meest. Na signalering van een leerprobleem, is een vlotte diagnose belangrijk. Dit kan namelijk leerachterstanden voorkomen. Hierna moet snel met remediëren aangevangen worden. Het is mooi als school deze hulp regelt, maar dat is niet altijd zo. Soms moet u zelf externe bijles, huiswerkhulp of remedial teaching inschakelen.

Maak een Gratis Website met JouwWeb